Potpisan ugovor sa izvođačem radova za završetek izgradnje novog bloka bolnice (VIDEO)

bolnica-dr-budisav-babic

Po konkursku Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodina, Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „dr Budislav Babić“, opredeljena su sredstva u iznosu od 29,9 miliona dinara za završetak izgradnje novog bloka bolnice. Nakon sprovedene javne nabavke, direktor bolnice dr Juga Budiša, potpisao je ugovor sa izabranim izvođačem radova, predstavnikom preduzeća „Tehnika AD“ iz Vršca. Prema rečima direktora bolnice, nakon uvođenja u posao, izvođač radova ima rok od 90 dana za završetak posla.

U pitanju su građevinsko zanatski radovi, radovi na vodovodnom i kanalizacionom sistemu, ektroinstalacijama i termo-mašinskim instalacijama, kao i medicinskim gasovima.

Sredstvima Uprave za kapitalna ulaganja APV u iznosu od 7.380.000 dinara, Specijalna bolnica za plućne bolesti „dr Budislav Babić“, nabavila je nov RTG analogni aparat sa podnim nosačem cevi i digitalnom adiografijom. Nakon montiranja RTG aparata, provere i obuke stručnih lica koja će raditi na novom rentgenu, korisnici zadravstvene zaštite moći će da obave dijagnostičke preglede po uobičajenoj proceduri.

Slične vesti

Prokomentariši vest