Ritmovi salse na karnevalu (VIDEO)

Salsa-zurka-Bela-Crkva

U petak, 22. juna, u okviru karnevalske nedelje, u sali Češkog Doma u Beloj Crkvi održala se tradicionalna Karnevalska salsa žurka. Salsa škola „Baila Conmigo“ u saradnji sa lokalnom samoupravom omogućuje da već 6 godina ritmovi Kube i plesači salse podižu karnevalsku atmosferu u Beloj Crkvi.

Na velikoj karnevalskoj salsa žurki, učešće su, pored domaćina, salsa škole „Baila Conmigo Bela Crkva/Vršac“, uzeli i plesači iz salsa klubova i salsa škola iz drugih gradova: Klub „Fiesta“, „Timbao“, „Art of Dance“, „Danca Del Arte“ i „Salsa Studio“ iz Beograda, klubovi „Salsa Nueva“ i „Havana“ iz Pančeva, „Dance Crew Ćuprija“ iz Ćuprije, „Urban Core Dance“ iz Smedereva, „Salsalicious Dance School“ iz Temišvara i mnogi plesači iz drugih škola.

„Do sledeće godine, do narednog karnevala, do naredne karnevalske salsa večeri, očekujemo da nam se pridruži još više sugrađana, da nauče sa nama plesne korake i figure, i urone u svet salse i na taj način obogate karnevalsku atsmosferu koju naš grad zaslužuje“ – poručuju iz plesne salsa škole „Baila Conmigo“.

Slične vesti

Prokomentariši vest