Čertvrta Nacionalna izložba pasa u Beloj Crkvi (VIDEO)

CAC Bela Crkva

U ogranizaciji Kinološkog društva „Bela Crkva“, a po odobrenju Kinološkog saveza Srbije, u Gradskom parku održana je IV noćna Nacionalna izložba pasa svih rasa CAC „Bela Crkva 2018“.

Na ovogodišnjoj izložbi učestvovala su 223 psa u 10 FCA grupa i čak 70 rasa. Organizatori ističu da je u odnosu na prošlogodišnu izložbu, na kojoj je bilo 180 prijavljenih pasa, ova predstavlja značajan pomak u organizaciji, i posebno naglašavaju da je i prelepi ambijent Gradskog parka doprineo kvalitetu izložbe.

Psi su se takmičili u 10 FCA kategorija, a najbolji u svojoj kategoriji imali su priliku da se nadmeću za bis takmičenje, za prva tri mesta najlepšeg psa izložbe, birala se i najlepša beba, najlepši junior, najlepši par i odgajivačka grupa.

Prvo mesto u bis takmičenju za najlepšeg psa izložbe zauzeo je Kovrdžavi bišon, vlasnika Simonide Petrov iz Vršca, drugo mesto pripalo je Nemačkom kratkodlakom ptičaru vlasnika Tibora Viraga iz Dobričeva, a treće Rumunski mioritik ovčar, vlasnika Ana Marije Radu iz Temišvara.

Slične vesti

Prokomentariši vest