Belocrkvanske mažoretkinje i Deda Mraz obradovali najmlađe (VIDEO)

Belocrkvanske mazoretkinje novogodisnji koncert

Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Bela Crkva, Centar za kulturu „Bela Crkva“ organizovao je novogodišnji koncert i priredio iznenađenje za sve mališane. U prepunoj sali Centra za kulturu KUD „Belocrkvanske mažoretkinje“ održao je celovečernji novogodišnji koncert, uz obilje igre i pesme.

Koreografije su bile prilagođene predstojećim novogodišnjim praznicima, devojke su imale i novogodišnje rekvizite, dok je publika uživala u nastupu, posebno onih najmalađih iz sekcije beba ili „pilića“ kako ih u timu zovu.

Posebno iznenađenje bio je Deda Mraz koji je došao, naravno, sa poklonima, a sva deca koja su bila u sali dobila su paketić sa slatkišima, kao i članice belocrkvanskog mažoret tima.

„Već 15 godina zaredom se trudimo da naše najmlađe sugrađane obradujemo skromnim poklonima za novogodišnje praznike, a tako je bilo i ovog puta. Zahvaljujem se lokalnoj samoupravi opštine Bela Crkva što nam je omogućila da ovo veče bude ovako lepo i što smo posebno obradovali naše mališane“ – istakao je Ilija Blanuša, direktor UKD Centar za kulturu „Bela Crkva“.

Novogodišnji koncert „Belocrkvanskih mažoretkinja“ postao je već i tradicija u našoj opštini, a devojke se posebno raduju i pripremaju nastup za ovo veče, kada sa svojim sugrađanima dele radost uz ples, igru i naravno, poneku novogodišnju recitaciju, očekujući Deda Mraza i Novu 2019. godinu.

Slične vesti

Prokomentariši vest