Izviđači uz pesmu i igru poslali razglednice iz Bele Crkve (VIDEO)

OI-Zarko-Zrenjanin-Uca-Leto-u-parku

U okviru manifestacije „Leto u parku“, odred izviđača „Žarko Zrenjain Uča“, zajedno sa svojim gostima – izviđačima iz češkog grada Žamberka, kao i odredom izviđača „Narodni Heroj Miodrag Milovanović Lune“ iz Beograda, u muzičkom paviljonu izveo je prigodan program.

Gosti iz Češke republike izveli su izviđačke pesme, a nakon toga zajedno sa članicama Belocrkvanskog udruženja kreativaca „Mustre“ održali kreativnu radionicu, gde su pravili već pomalo zaboravljene razglednice, sa srdačnim pozdravima iz Bele Crkve.

Organizatori manifestacije „Leto u parku“, Centar za kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade, ove sezone su se potrudili  da program bude raznovrstan i da uključe sto veći broj udruženja iz Bele Crkve, bilo da su u pitanju sportska udruženja ili kreativci koji na najbolji mogući način animiraju decu i mlade.

Gradski park je bio prepun mladih izviđača koji su se zabavljali uz pesmu i igru. Tako se u jednom trenutku u paviljonu mogao videti par koji igra polku, dok je u isto vreme drugi par igrao salsu, što na najbolji mogući način oslikava druženje izviđača, koje ne poznaje granice ni razlike u jeziku i kulturi

Slične vesti

Prokomentariši vest