Kreativni četvrtak u Gradskom parku

Kreativni četvrtak u Gradskom parku 2

Na inicijativu predsednika SO Bela Crkva, Marjana Aleksića, ove godine je zaživela još jedna manifestacije u Beloj Crkvi, pod nazivom „Leto u parku“.

Turistička organizacija opštine Bela Crkva, Centar  za kulturu „Bela Crkva“ i Kancelarija za mlade i narednih dana ogranizovaće za sve Belocrkvane i goste, koji svoj godišnji odmor provode na našim kupalištima, raznovrstan program u Gradskom parku.

U četvrtak, 13.07.2017 održana je kreativna  radionica koje je bila  namenjena prvenstveno našim najmlađim sugrađanima i gostima, a  članice belocrkvanskog  udruženja kreativaca „Mustre“ prikazale su  svoje veštine u pravljenju suvenira.  Prostor kreativne radionice u gradskom parku je bio je ispunjen dečijim osmesima, deca su  imala prilku da iskažu svoje kreativnost i maštovitost, crtali su i pravili razglednice kao i male suvenire sa motivima Bele Crkve, leta i belocrkavanskih jezera i reka.

Kreativni četvrtak u Gradskom parku 1

„Današnji dan je predviđen da naši najmlađi uz muziku i zabavu razviju svoje kognitivne sposobnosti, da im ova kreativna radionica ostane u lepom sećanju,a možda će neki od ovih mališani nastaviti da se bavi likovnom umetnošću“ – rekao je direktor TO Opštine Bela Crkva, Novica Jovanović.

Slične vesti