Naredni dani u Gradskom parku biće ispunjeni muzikom i igrom

Leto u parku najava

Centar za Kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade organizatori su bogatog zabavno muzičkog programa u Gradskom parku, pa tako i ovog vikenda, sve Belocrkavne i turiste koji svoj odmor provode na belocrkvanskim kupalištima očekuje bogat sadržaj.

Iako su aktivnosti uglavnom prilagođene najmlađim uzrastima, ovoga vikenda očekujemo i nastup belocrkvanskih muzičara koji će obradovati malo starije generacije.

U četvrtak 2. avgusta, članice belocrkvanskog udruženja kreativaca „Mustre“ zajedno sa decom probaće da ožive neke davno zaboravljena igre. U petak sve posetioce u gradskom parku zabavljaće bend „Slatki snovi“ – Jaroslav Bodnar i Nenad Petroman. Mile Sazonov – Ćure svojom muzikom ispuniće Gradski park u subotu, dok je nedelja rezervisna za najmalađe koji se najviše raduju „Klincoteki“.

Organizatori manifestacije „Leto u Parku“ poručuju: Dođite da se družimo, svakog četvrtka, petka, subote i nedelje, do kraja leta, u Gradskom parku od 20 do 22 časa“.

Slične vesti

Prokomentariši vest