Narodna biblioteka u Beloj Crkvi besplatno učlanila đake prvake (VIDEO)

djaci-prvaci-1024x528

Radeći na popularizaciji knjige među najmlađima, Narodna biblioteka u Beloj Crkvi svake godine već tradicionalno poklanja članske karte đacima prvacima. I ove godine svim đacima prvacima podeljene su besplatne članske kartice uz prigodan program.

Najmlađe članove biblioteke pozdravio je direktor Narodne biblioteke Radovan Marković .

„Čestitam vam učlanjenje u našu biblioteku u ime svih zaposlenih. Želim da pročitate puno knjiga, da budete učeni, obrazovani, vaspitani i kulturni mladi ljudi“ – rekao je Radovan Marković, direktor Narodne biblioteke.

Nakon toga đaci prvaci i njihovi drugari, učenici drugog razreda, zabavljali su se uz glumicu Jelicu Brestovac, koja im je dočarala lik Pipi Duge Čarape.

Narodna biblioteka u Beloj Crkvi postala je bogatija za 145 članova. Zabava, učenje i druženje sa knjigom može da počne.

Belocrkvanska biblioteka kontinuirano prati trendove i knjižni fond obogaćuje novim naslovima, tako da prvaci, odmah po učlanjenju, postaju redovni čitaoci koji uvek mogu da pronađu neku zanimljivu knjigu. Članske karate važe godinu dana i za to vreme su im dostupne sve knjige sa Dečijeg odeljenja Narodne biblioteke u Beloj Crkvi.

Slične vesti

Prokomentariši vest