Nema vanrednih lokalnih izbora u Beloj Crkvi

Bela Crkva Opstina

Kako smo objavili, na teritoriji opštine Bela Crkva u toku su obimni radovi na rekonstrukciji putne infrastrukture. Kada se uzme u obzir završetak izgradnje nove pijace, novog bloka bolnice, završni radovi u industrijskog zoni i početak izgradnje nove fabrike, jasno je da poslednjih decenija nije bilo ovako velikog investicionog ulaganja, posebno u putnu infrastrukturu naše opštine.

Pojedini samoproglašeni novinari i internet portali, za koje pouzdano znamo da plasiraju lažne vesti i informacije, ovu činjenicu su iskorsitili kako bi obmanjivali javnost, najavljujući vanredne lokalne izbore u opštini Bela Crkva. Prema našim proverenim informacijima, ovo apsolutni nije tačno. Dakle, nema vanrednih loklanih izbora u Beloj Crkvi, ne postoji datum održavanja vanrednih lokalnih izbora. Ovo je neistina i još jedan u nizu pokušaja obmanjivanja javnosti i lažna informacija jednog takozvanog novinara, koji se ne bavi novinarstvom već politikanstvom, verovatno u cilju da on sam dođe do neke javne funkcije, bez obzira što je to pokušavao i u prošlosti i uvideo da nema nikakvu podršku kod stanovnika opštine Bela Crkva.

Podsetićemo još jednom, lokalne izbore raspisuje Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, a ne samoproglašeni novinar, kako bi obmanjivao javnost. U lokalnoj samoupravi opštine Bela Crkva sve funkcioniše prema predviđenom planu i stanovnici opštine Bela Crkva izražavaju svoje zadovoljstvo zbog trenutnih radova na rekonstrukciji putne infastrukture, a u cilju poboljšanja uslova života svih nas, stanovnika naše Bele Crkve.

Slične vesti

Prokomentariši vest