Privode se kraju radovi na lokalnom putu Jasenovo – Dobričevo (VIDEO)

radovi-banatska-subotica

Opština Bela Crkva od ovog proleća pretvorena je u veliko gradilište, jer se posle više decenija radi rekonstrukcija ulica i međumesnih puteva, zahvaljujući dobroj saradnji lokalne samouprave opštine Bela Crkva sa republičkim i pokrajinskim institucijama.

Radovi su počeli u aprilu. Od tada je novi asfalt postavljen u ulicama Vojske Jugoslavije, Vojvođanskih brigada, Njegoševoj kao i u Cara Dušana u selu Kruščica.

Teške mašine i proteklih nedelja radile su na putu od Dobričeva preko Banatske Subotice do Jasenova. Radovi na ovom putu u dužini nešto više od 6 km, privode se kraju. Kolovoz je proširen na 6 metara, a postavljena su dva sloja asfalta ukupne debljine 12 cm.

Meštani Banatske Subotice izrazili su svoje zadovoljstvo zbog novog puta, kažu da će imati najbolji put na teritoriji opštine Bela Crkva, ističu sve pohvale za dinamiku i kvalitet izvođenja radova.

Ovo biti rekordna godina po infrastrukturnim radovima na teritoriji opštine Bela Crkva, a sve u cilju bezbednijeg saobraćaja i bržeg razvoja malih sredina.

Slične vesti

Prokomentariši vest