Uz trubače i vatromet završeno ovogodišnje „Leto u parku“ (VIDEO)

Leto u parku KUD Djordje Kozbuk Grebenac

Manifestacija „Leto u parku“ počela je krajem juna meseca i trajala je sve do 1. septembra. Tokom protekla dva meseca, park je iz večeri u veče bio prepun mališana i onih nešto starijih.

Organizatori – Turistička organizacija opštine Bela Crkva, Centar za kulturu i Kancelarija za mlade, potrudili su se da program ove godine bude raznovrstan i atraktivan za sve generacije.

Za samu završnicu, u subotu, 1. septembra, u muzičkom paviljonu nastupili su Dragan Vojnović – Mačak i Zoran Ilić – Kiza. Publika je uživali u popularnim hitovima pop rock muzike.

Atmosferu su dodatno zagrejali članovi duvačkog sastava KUD „Đorđe Kožbuk“ iz Grenebca – popularni trubači koji, gde god se pojave, svojim nastupom pokreću publiku brzim ritmovima, a tako je bilo i ovoga puta.

Kako to i dolikuje na završnici ovako uspešne i zabavne manifestacije organizatori su priredili iznenađenje, naime trubači su uz popularnu numeru „Kalašnjikov“ najavili vatromet koji je izazvao oduševljenje svih pristutnih u Gradskom parku.

Slične vesti

Prokomentariši vest