Dan otvorenih vrata u Belocrkvanskoj gimnaziji i ekonomskoj školi (VIDEO)

Gimnazija Dan otvorenih vrata

Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola otvorila je širom vrata za sve zainteresovane učenike, buduće srednjoškolce, koji žele da se pobliže upoznaju o uslovima rada i programu obrazovanja u ovoj srednjoškolskoj ustanovi.

Gimnazija i ekonomska škola u Beloj Crkvi opremljena je savremenim računarima, kao i ostalom tehnikom potrebnom za izvođenje nastave. Svi kabineti i učionice opremljeni su multimedijalno, što omogućava učenicima kvalitetnu i zanimljivu nastavu.

Ekonomska škola postoji od 2004. godine, sa jednim obrazovnim profilom – ekonomski tehničar u četvorogodišnjem trajanju

Učenici koji se odluče za smer ekonomski tehničar stiču znanja i veštine koje im omogućavaju da po završetku školovanja obavljaju knjigovodstvene, komercijalne, računovodstvene poslove ili poslove na istraživanju tržišta.

Takođe, nakon završetka srednje škole mogu nastaviti školovanje na svim fakultetima društvenog smera i na srodnim Visokim strukovnim školama.

Gimnazija unapređuje opšte srednje obrazovanje, usmerava na razvoj opštih kompetencija učenika, omogućava bolju pripremu za dalji nastavak školovanja, omogućava lakše uključivanje u evropski obrazovni prostor i priprema za život.

Belocrkvanska gimnazija pruža najširi izbor i mogućnost upisa na fakultete i više škole.

Slične vesti

Prokomentariši vest