KPA „Bela Crkva“ nastavlja niz uspeha u takmičarskoj 2018. godini

KPA Bela Crkva Maraton ADA

Još jedno lepo takmičenje ronilaca i prijatelja ronjenja održalo se na Adi Ciganliji ispred stare baze, Caffe bar-a „Red Shoes“ u daljinskom plivanju perajima – maratonu.

Prelep sunčan dan i topla voda u Savskom jezeru okupio je poveći broj ronilaca iz Kruševca, Čačka, Bele Crkve, Bijeljine, Kikinde, Sombora, Novog Sada i Beograda, koji su došli da se takmiče za medalje i pehare koje su obezbedili organizatori ovog takmičenja ARI (Nacionalna asocijacija ronilačkih instruktora Srbije) i Gradski sekretarijat za omladinu i sport Beograda.

Članovi KPA Bela Crkva su na izuzetan način predstavili svoj klub i grad na plivačkom maratonu u Beogradu.

KPA Bela Crkva pioniri

Najmlađi takmičari su prvi stigli do medalja pa je tako Mihailo Savatović u svojoj kategoriji do 10 godina doplivao do zlatne medalje a Marko Obradović u kategoriji do 12 godina do srebrne medalje.

KPA Bela Crkva medalje

Uspeh najmlađih nastavio je Milan Perašević koji je u kategoriji mlađih seniora na 4km osvojio prvo mesto dok je u kategoriji seniora Dušan Mihajlović zauzeo odlično drugo mesto i time pokazao da je trenutno najbolji i najsvestraniji takmičar u ronilačkim disciplinama u Srbiji.

U kategoriji old tajmera (preko 45 god.) Dragan Perašević je osvojio prvo mesto ispred kolega iz Novog Sada i Sombora i samo upotpunio ovu više nego pozitivnu sliku naših takmičara.

Dragan Perasevic KPA Bela Crkva

Slične vesti

Prokomentariši vest