Uspesi belocrkvanskih penzionera na regionalnim sportskim takmičenjima

Dva puta godišnje penzioneri iz svih opština Južnobanatskog regiona nadmeću se u različitim sportskim disciplinama. Pre nekoliko dana u Vršcu penzioneri iz Bele Crkve osvojili su 1.mesto u ukupnom plasmanu i tako nastavili niz započet jesenas u Plandištu.

U udruženju penzionera opštine Bela Crkva ima takmičara u nekoliko disciplina. Muškarci se nadmeću u šahu, ovog puta su osvojili 2.mesto. Žene se takmiče u pikadu i rukometnom i košarkaškom šutiranju. Prvo mesto su osvojile u pikadu i postizanju koševa.

– Najuspešnije su Liduška Vokoun, Nevena Đurđev i Rada Botunjac. Cveta Vladu nije učestvovala, a do sada je osvojila brojne pehare. Među muškarcima najuspešniji su Ozren Đurđev, Stevan Stamatović, Zoran Nikolić, Mirko Andrejić i Vasilije Vasiljković, dok je Boža Munćan ovog puta izostao.

Na regionalnom takmičenju u Vršcu ekipe nisu bile kompletne, a ipak su postigle odličan rezultat.
Penzioneri će uskoro otputovati u Sokobanju, neko na rehabilitaciju, neko na pripreme i rekreaciju, jer će Bela Crkva biti domaćin narednog takmičenja u septembru mesecu.

– Zahvaljujući vaučerima odmor i oporavak u Sokobanji daleko su dostupniji našim penzionerima, jer će ih 11 dana u banji umesto 16 i 14 hiljada koštati 11 i 9 hiljada dinara, ističe Anđelija Stošić.

Slične vesti