Predsednik opštine Bela Crkva obišao đake prvake (VIDEO)

djaci prvaci os dositej obradovic bela crkva

Lokalna samouprava opštine Bela Crkva i ove školske godine nastavila je se konceptom društvene odgovornosti prema đacima prvacima na teritoriji opštine Bela Crkva. Roditelji svih đaka prvaka u našim školama dobili su vaučere u vrednosti od 3000 dinara za kupovinu školskog pribora i 2000 dinara za dodatno opremanje đaka prvaka.

Predsednik Opštine Darko Bogosavljević obišao je osnovne škole na teritoriji Opštine Bela Crkva i čestitao prvacima i njihovim roditeljima polazak u školu.

Bogosavljević je ovogodišnje prvake pozdravio i poželeo im srećno školovanje, ističući da je to za svakog od nas bio najlepši period u životu. Poručio im je da su obrazovanje i znanje veoma važni, ali da u školi nauče, pre svega, da budu dobri drugari i dobri ljudi.

Predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević osvrnuo se i na radove koji će poboljšati uslove podađanja nastave u našim školama.

„Ove godine radiće se se rekonstrukcija kompletne fasade Osnovne škole „Dositej Obradović“. Očekujemo da do kraja nedelje bude potpisan i ugovor sa izvođačem radova za izgradnju nove sportske sale i rekonstrukciju postojeće sale u dvorištu OŠ „Žarko Zrenjanin“. Ovo će puno značiti, kako za nastavu fizičkog vaspitanja naših učenika, tako i za razvoj školskog sporta i sportska takmičenja, jer do sada nismo imali adekvatne uslove za ovaj vid takmičenja“ – objasnio je Bogosavljević.

djaci prvaci os zarko zrenjanin bela crkva

Osnovna škola „Sava Munćan“ u Kruščici dobila je nov informatički kabinet, opremljen najsavremenijim računarima i računarskom opremom, zahvaljujući učešću u nagradnoj igri Telekoma Srbije, gde su stanovnici opštine Bela Crkva glasali u velikom broju i doprineli da ova škola dobije milion dinara za nov informatički kabinet.

djaci prvaci os sava muncan kruscica

Mališani su se dobro snašli u đačkim klupama, a njihovi roditelji kažu da će 5.000 dinara iskoristiti za kupovinu nedostajućih udžbenika, školskog pribora i opreme za školu.

djaci prvaci os mara jankovic kusic

Slične vesti

Prokomentariši vest