Belocrkvanski ronioci blistali na prvenstvu Vojvodine u plivanju perajima i brzinskom ronjenju

KPA Bela Crkva prvenstvo Vojvodine

U organizaciji Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine (SPAV) i kluba domaćina RK „SHIP“ Novi Sad na bazenima SPENS–a održano je Prvenstvo Vojvodine u brzinskom plivanju perajima i ronjenju.

Takmičari KPA „Bela Crkva“ u sastavu: Dušan Mihajlović, Milan Perašević, Dejan Čikarić i Marko Ilić su još jednom dokazali da naš klub ima odlične takmičare, bez obzira koja disciplina je u pitanju.

Prvenstvo Vojvodine ronjenje

Na ovom prvenstvu opet je blistao Dušan Mihajlović i dokazao da je trenutno najsvestraniji i najbolji takmičar u ronilačkom sportu u Srbiji. Dušan je je osvojio dve zlatne medalje i to brzinsko ronjenje 50m i brzinsko plivanje perajima 50m dok je kao član štafete 4 x 100m brzinsko plivanje perajima osvojio bronzanu medalju.

KPA BC Novi Sad 2018

Kompletnu sliku belocrkvanskih ronilaca upotpunili su rezultati ostalih članova tima Marka Ilića, Milana Peraševića i Dejana Čikarića, koji su postigli zapažene rezultate u disciplinama na 50 i 100m u brzinskom plivanju perajima i osvojenom bronzanom medaljom u štafeti 4 x 100m, čime je KPA „Bela Crkva“ u ekipnom plasmanu zauzeo drugo mesto, i na taj način Belu Crkvu predstavio u najboljem sportskom svetlu.

Sve čestitke takmičarima KPA „Bela Crkva“ na postignutom rezultatu na izmaku ove više nego uspešne takmičarske godine!

Slične vesti

Prokomentariši vest