Istina o događanjima u Belocrkvanskoj gimnaziji (VIDEO)

Belocrkvanska gimnazija i ekonomska skola

Na određenom internet portalu pojavile su se objave koje štete ugledu Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole, kao i profesorima ove elitne školske ustanove. Takođe, pojavile su se objave koje zloupotrebljavaju učenike Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole, a same po sebi dovoljno govore o nedostataku etike i savesti tih samozvanih novinara.

U cilju istinitog informisanja, došli smo u Belocrkvansku gimnaziju i ekonomsku školu i razgovarali sa direktorkom ove ustanove Adelom Stanković.

Saznali smo da Marija Stanković nije „dobila otkaz“ niti joj je prekinut ugovor o radu, već je je imala ugovor na određeno vreme, koji je istekao 31. avgusta 2019. godine. Takođe, saznali smo da je planirano da ona bude radno angažovana u Osnovnoj školi „Marko Stojanović“ iz Vračev Gaja, sa punim fondom časova, što smo i proverili u razgovoru sa direktorom ove škole, Dragoljubom Sekulićem, koji nam je potvrdio da je sa Marijom razgovarao, i da je ona prihvatila mesto nastavnika Engleskog jezika u ovoj školi.

Slične vesti

Prokomentariši vest