Leto u parku uz muziku i ples

Leto u Gradskom parku

U okviru programa manifestacije „Leto u parku“, u petak 07. jula, održana  je velika žurka za decu, u muzičkom paviljonu u Gradskom parku. Ova dečija diskoteka, pod simpatičnim nazivom „Klincoteka“, okupila je veliki broj naših najmlađih sugrađana, ali i gostiju,  a svojim odličnim izborom muzike decu je  zabavljao   DJ Cvele.

Leto u parku

Deco su uživala, djuskala su i družila uz muziku i igru, a bilo je i roditelja  koju su zajedno sa svojom decom plesali i mogli smo primetiti osmeh na licu i kod dece i kod roditelja.

Sinoć je u okviru iste manifestacije održan javni čas salse i mini salsa žurka u organizaciji salsa plesne škole Baila Comingo. Pored belocrkvanskih ljubitelja salse bili su prisutni i gosti iz Vršca.

 Mnogobrojni Belocrkvani koji su se okupili da prisustvuju plesnoj večeri, đuskali su, ko krišom, ko hrabo, ne skrivajući se… a oni Belocrkvani koji već godinama plešu salsu pokušavali su da ohrabre stidljive sugrađane da im se pridruže, i možemo reći da su u tome uspeli tako da su mnogi naši sugrađani, ali gosti, odnosno turisti po prvi put zaplesali salsu.

Leto u parku

Organizatori tokom celog leta najavljuju ovakva i slična dešavanja u gradskom parku, kako bi naši sugrađani, ali i turisti ispunili svoje vreme tokom nekog perioda od 20:00 do 22:00  sata, odnosno nakon vremena provedenog na belocrkavnskim kupalištima, pa do vremena za noćni izlazak za one mlađe, a za one nešto starije do vremena kada se polako spremaju za odmor ili spavanje.

Slične vesti