Otvorena nova apoteka u Beloj Crkvi (VIDEO)

apoteka filly farm bela crkva

U okviru Doma zdravlja „Bela Crkva“ otvorene je nova apoteka Zdravstvene ustanove „Filly Farm“. Apoteka „Filly Farm“ prisutna je u Beloj Crkvi već sedam godina, a u četvrtak, 25. aprila, zvanično je počela da radi i apoteka u okviru Doma Zdravlja.

Aleksandar Radović, vlasnik ZU „Filly Farm“ ističe veoma dobru saradnju sa Domom zdravlja „Bela Crkva“ i kaže da je nepunih mesec dana od dobijanja tendera za zakup apoteke iskorišćeno za renoviranje apoteke, kao i za popunjavanje asortimana i lagera lekovima.

„Po Ugovoru, a i po našoj želji, preuzeli smo sve radnike nekadašnje Apoteke Doma zdravlja, napravili smo nove Ugovore o radu na neodređeno vreme. Mogu da kažem da je nama čast i zadovoljstvo što su nam zaposleni poklonili svoje poverenje i odlučili da rade za ZU „Filly Farm“. Naša apoteka potpuno je snabdevena, stanovnici opštine Bela Crkva mogu dobiti lekove na recept. Pripremili smo još niz benefita za vaše sugrađane, tako što je jedan broj lekova i pomoćnih lekovitih sredstava na popustu, a sve lekove koji se izdaju na teret Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, kao što su ranije mogli u državnoj apoteci Doma zdravlja da podignu, mogu na isti način u bilo kojoj našoj apoteci“ – rekao je vlasnik ZU „Filly Farm“ Aleksandar Radović.

Zaposleni u Apoteci kažu da se zadovoljni uslovima rada, ugovorenom zaradom koja je ostala ista i ističu dobru snabdevenost nove apoteke.

Otvaranje apoteke Filly Farm

Slične vesti

Prokomentariši vest