Predsednik opštine posetio korisnike dnevnog boravka „Pinokio“ u Beloj Crkvi

Darko Bogosavljevic deca

Predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević posetio je korisnike Dnevnog boravka „Pinokio“ u Beloj Crkvi i tom prilikom, u duhu novogodišnjih praznika, svi korisnici dobili su paketić od Deda Mraza. Deca su se posebno spremala za ovu priliku, pa su gostima pokazali šta su naučili, otpevali su i izrecitovali novogodišnje pesmice.

„Velika pohvala za decu u dnevnom boravku, vidi se da oni vredno rade, primetan je ogroman entuzijazam onih koji rade sa decom, a lokalna samouprava opštine Bela Crkva će uvek pomoći u skladu sa mogućnostima“ – istakao je predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević

Mališani su gostima poklonili svoje ručne radove sa novogodišnjim motivima, koje su napravili zajedno sa Slađanom Milenković, koja je istakla da ovakve posete deci veoma znače, kao i dobru saradnju sa lokalnom samoupravom opštine Bela Crkva, koja im uvek pomaže i izlazi u susret.

„Deca su se potrudila, bili su jako nestrpljivi i uzbuđeni zbog ove posete. Tokom celog meesca imali smo novogodišnje radionice, gde smo učili pesmice, pravili lepe novogodišnje poklone i čestitke. Ovo su nam najlepši praznici i mnogo se radujemo, a ovo su najdivnija deca, kako kažemo „pinokijevska deca“. Lokalna samouprava nam uvek izlazi u susret, tako da će nam pomoći i oko prevoza, jer smo pozvani na božićni prijem kod prinčevskog para Karađorđević“ – rekla je Slađana Milenković

Korisnicima dnevnog boravka „Pinokio“ Deda Mraz i paketići svakako su ulepšali praznike, ali ono što je bilo najlepše, to je osmeh na licu dece dok su pokazavali ono što su naučili i aplauzi i priznanje koje su dobili od predsednika opštine i Deda Mraza.

Paketici Pinokio Bela Crkva

Slične vesti

Prokomentariši vest