Asfaltirana ulica Jovana Popovića (VIDEO)

jovana popovica asfaltiranje 2

U sklopu radova na parternom uređenju ulice Jovana Popovića, u četvrtak, 12. septembra, postavljen je novi asfalt. Radove je obišao predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.

„Na ovoj deonici ulice Jovana Popovića radovi su bili obimni, bilo je potrebno i malo vremena i strpljenja, ali se radovi sada već i privode kraju. Zamenjena je kompletna vodovodna i kanalizaciona instalacija, skinute su bandere, elektro instalacija je postavljena pod zemlju. Trenutno se postavlja noseći sloj asfalta, a nakon toga sledi postavljenje još jednog, tzv. „gazećeg“ sloja asfalta. Verujem da je ovo sada jedna od najlepših ulica u gradu, sa novim trotoarima, predviđenim zelenim površinama i novoizgrađenim parking mestima“ – istakao je Aleksić.

Predsednik Skupštine opštine Bela Crkva rekao je da su i otpočeli radovi na rekonstrukciji magistralnog puta između Jasenova i Straže.

„Ovi radovi obuhvataju proširenje kompletne saobaćajnice u oba smera, molim naše sugrađane da imaju strpljenja, jer su u pitanju veliki infrastrukturni radovi koji iziskuju i dosta vremena. Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je prilikom posete Beloj Crkvi obećao radove na putnoj infrastrukturi, to se i obistinilo i vidi se na svakom koraku u našoj opštini“ – objasnio je predsednik SO Bela Crkva Marjan Aleksić.

Aleksić je dodao da je u toku avgusta meseca bila raspisana javna nabaka za izgradnju nove sportske sale u dvorištu OŠ „Žarko Zrenjanin“ i da je, po njegovim informacijama, u toku priprema ugovora i svih pratećih dokumenta za izvođečem radova.

Stanovnici opštine Bela Crkva ocenjuje ove radove kao pozitivnu promenu u gradu, posebno zbog toga što se u ulici Jovana Popovića nalazi Dom zdravlja, apoteke, nova pijaca, a i škole gravitiraju ka ovoj ulici. Kažu da je ulica dobila jedan novi i bolji izgled, koji puno znači svim našim sugrađanima koji svakodnevno prolaze ovim delom grada.

Jovana Popovica asfaltiranje

Slične vesti

Prokomentariši vest