„Haos animatori“, dečiji disko, muzičko veče i niz iznenađenja narednih dana u parku

Haos Animatori Bela Crkva

Kako su organizatori najavili, manifestacija „Leto u parku“ trajaće sve do 1. septembra. Naime, od četvrtka do subote očekujemo bogat zabavno-muzički program u Gradskom parku, prilagođen svim uzrastima i ukusima.

U četvrtak, 30. avgusta, zbog velikog interesovanja naših mališana, nastupiće Haos animatori. Mladi entuzijasti iz Novog Sada za ovaj nastup pripremili su drugačije atrakcije i pravi spektakl za naše najmlađe sugrađane, mada njihovi nastupi izazivaju podjednako oduševljenje i starijih generacija.

Deca će i u petak imati priliku da igraju i pevaju u muzičkom paviljonu, za dobru zabavu pobrinuće se Centar za kulturu „Bela Crkva“, koji organizuje dečiji disko pod simaptičnim nazivom Klincoteka.

Za subotu organizatori najavljuju muzičko veče, nastupiće Dragan Vojnović – Mačak i Zoran Ilić – Kiza. Za dobru atmosferu i brži ritam biće zadužen i duvački sastav KUD „Đorđe Kožbuk“ iz Grenebca – popularni trubači koji u svom repertuaru imaju i stare proverene hitove, ali i modernu muziku. Kako to i dolikuje na završnici ovako uspešne i zabavne manifestacije očekujemo vatromet, kome se raduju svi, i deca i odrasli.

Sva dešavanja u Gradskom parku počinju od 19:30 časova.

Leto u parku poslednji vikend avgusta

Slične vesti

Prokomentariši vest