Izložba pasa u Beloj Crkvi

CAC Bela Crkva izložba pasa

U ogranizaciji kinološkog društva “Bela Crkva”, a po odobrenju Kinološkog saveza Srbije,  na Glavnom belocrkavanskom jezeru, u prostoru bivše fabrike 25. Maj održana je  III Nacionalna izložba pasa svih rasa CAC „Bela Crkva 2017“.

„Imamo prijavljenih 180 pasa u 10 FCA grupa, posebno bih istakao da imamo i pse iz Rumunije, Slovačke, Češke i dva psa iz Austrije“ – rekao je prilikom otvaranje ove izložbe Slobodan Jurišić, predsednik Kinološkog društva Bela Crkva.

Psi su se takmičili u 10 FCA kategorija, a najbolji u svojoj kategoriji imali  su priliku  da se nadmeću za bis takmičenje, za prva tri mesta najlepšeg psa izložbe, birala se i najlepša beba, najlepši junior, najlepši par i odgajivačka grupa.

„Svake godine u Beloj Crkvi se dosta prijavljuje pasa, cifra od 180 prijavljenih pasa različitih rasa, odličan je broj za ovakve vremenske uslove. U organizaciji, Kinološko društvo Bela Crkva iz godine u godinu je sve bolje, i moja ocena je čista petica- rekla je Štefica Lazić, delegat Kinološkog saveza Srbije.

Prvo mesto u bis takmičenju za najlepšeg psa izložbe zauzeo je Foh terijer vlasnika Minjona Milanovića iz Beograda, drugo mesto Mops vlasnika Vlada Sekulića iz Beograda i treće mesto Nemački ovčar vlasnika Petrović Vojislava iz Badnjevca.

Slične vesti