Muzički vikend u Gradskom parku (VIDEO)

Leto-u-parku-2019

Gradski park u Beloj Crkvi i ovoga leta postaje pozornica brojnih kulturnih, muzičkih i zabavnih dešavanja pod zajedničkim nazivom – „Leto u parku“. Organizatori najavljuju čitav niz kulturnih i zabavnih događaja, namenjenih kako onoj najmlađoj publici, tako i onima malo starijim.

U okviru programa manifestacije, u petak 5. jula, nastupio je Zoran Ilić. Manifestaciju „Leto u parku“ organizuju Turistička organizacija opštine Bela Crkva, Centar za kulturu „Bela Crkva“, Kancelarija za mlade, a pod pokroviteljstvom lokalne samopurave opštine Bela Crkva.

Program ovogodišnje manifestacije „Leto u parku“ u subotu 6. jula nastavljen je nastupom benda „Slatki snovi“ u Muzičkom paviljonu u Gradskom parku.

Stariji sugrađani podsetili su se dobro poznatih „evergreen“ hitova, dok su oni mlađi imali jedinstvenu priliku da se upoznaju sa „muzikom za sva vremena“.

Bend „Slatki snovi“ čine iskusni belocrkvanski muzičari Jaroslav Bodnar i Nenad Petroman. Oni u svom repertoaru neguju muziku 60-ih i 70-ih godina prošlog veka, ali idu i u korak sa vremenom, trudeći se da publiku zabave i novijim pop-rok hitovima.

Slične vesti

Prokomentariši vest