Muzičko leto u Gradskom parku

Koncert Gradski Park

U organizaciji Turističke organizacije opštine Bela Crkva i UKD Centar za kulturu „Bela Crkva“ u muzičkom paviljonu u gradskom parku održan je koncert Zorana Ilića i mladih belocrkvanskih akustičara kao i polaznike muzičke škole profesora Nenada Jokanovića.

Mladi belocrkavnski muzičari predvođeni Zoranom Ilić izveli su muzički program koji je bio posvećen filmskoj muzici. Program su pripremali mesec dana, vole da nastupaju pred publikom, a poseban im je ugođaj bio nastupiti u muzičkom paviljonu koji je izgrađen daleke 1912. godine, u Jugend stilu, i podseća na prošla vremena.

Iz muzičke škole profesora Nenada Jokanovića nastupili su polaznici nižih muzičkih razreda sa repertoarom klasične muzike.

Koncert Bela Crkva

„Tokom cele turističke sezone u Beloj Crkvi, organizovaćemo niz sportskih, kulturnih i muzičkih dešavanja na nekoliko lokacija u gradu. Akcenat je svakako stavljen na gradski park, odnosno muzički paviljon gde će se tokom leta održati niz koncerata mladih belocrkavnskih muzičara kao i gostiju iz regiona“ – rekao je Novica Jovanović direktor TO Bela Crkva.

Koncert Gradski Park

Slične vesti