Publika se družila sa glumicom Jelicom Brestovac u Narodnoj biblioteci (VIDEO)

Trazim muza Jelica Brestovac

U duhu novogodišnjeg veselog raspoloženja, u Narodnoj biblioteci u Beloj Crkvi nastupala je Jelica Brestovac sa monodramom kabaretskog tipa pod nazivom „Tražim muža“. Monodrama je rađena po citatima iz knjige „Ženski razgovori“, poznatog i uvek aktuelnog pisca Duška Radovića, koji sa puno dobronamerne ironije i prostodušnog humora analizira stereotipe muško-ženskih odnosa.

Inače, Jelica Brestovac – profesionalna glumica ostvarila je zapažene uloge u pozorišnim predstavama za decu i odrasle, kao i u brojnim televizijskim ulogama u serijama: „Seljaci“ i „Zvezdara“ , „Naša mala klinika“ kao i u filmovima: „Čarlston za Ognjenku“, „Kozje uši“ i mnoge druge. Dobitnica je brojnih nagrada za glumu.

Monolozi su bili vrlo duhoviti uz interakaciju publike, koja je uživala prolazeći zajedno sa glumicom kroz različite životne situacije na relaciji bračnih i partnerskih odnosa.

Glumica i režiser predstave Jelica Brestovac nije krila svoje oduševljenja načinom na koji je publika prihvatila predstavu, nakon početnog pozitivnog šoka, publika je aktivno učestvovala u predstavi. Većina žena u publici prepoznala je sebe ili svoje drugarice u ženskim likovima koji se trude da zadrže svog partnera, dok su muškarci možda bili i iznenađeni načinom na koji žene vide svoje partenere trudići se da ih razumeju i ostvare bračnu zajednicu.

Ono što je najbitnije jeste da je osmeh bio na licu publike tokom cele predstave, a glumica je istakla toplo gostoprimstvo u Beloj Crkvi i svoju želju da se ponovo druži sa belocrkvanskom publikom nekom narednom predstavom.

Slične vesti

Prokomentariši vest