Razgovor sa povodom – Rodoljub Petrović, v.d. direktora JATP „Bela Crkva“ (VIDEO)

JATP Bela Crkva

Javni prevoz  je bez sumnje jedan od najvažnijih segmenata za dobro i nesmetano funkcionisanje života  ljudi u jednoj zajednici. Toga naročito postajemo svesni u trenucima kada nešto nije u redu, te imamo problema da se prevezemo sa tačke A na tačku B. Funkciju javnog prevoza u našoj opštini obavlja Javno autotransportno preduzeće „Bela Crkva“.

JATP „Bela Crkva“ ključna je karika u prevozu učenika sa teritorije naše opštine do njihovih obrazovnih ustanova, osnovnih škola u gradu i naseljenim mestima i srednjih škola u Beloj Crkvi. Takođe, ovo preduzeće izlazi u susret kada je potreban prevoz sportskim i kulturno-umetničkim društvima. Tu su i svi naši ostali građani, kao i osetljive kategorije među kojima su i lica starija od 65 godina, za koje je prevoz besplatan.

U voznom parku preduzeća nalaze se dva mini-busa, kao i pet autobusa, namenjenih pre svega, prevozu učenika. Preduzeće poseduje autobusku stanicu u ulici 1. Oktobra BB, koju pored njih, koriste i svi drugi javni i privatni prevoznici koji saobraćaju na teritoriji naše opštine.

O svemu ovome, stanju javnog prevoza na teritoriji naše opštine, voznom parku, i planovima za budućnost, razgovaramo sa vršiocem dužnosti direktora JATP „Bela Crkva“, Rodoljubom Petrovićem.

Slične vesti

Prokomentariši vest