Zabava za mališane i muzika u Gradskom parku (VIDEO)

Leto u parku

Meštani i gosti Bela Crkve i proteklih dana uživali su u nekoliko zanimljivih muzičkih i zabavnih programa u Gradskom parku.

U četvratak je u muzičkom paviljonu Gradskog parka nastupio Zoran Ilić – Kiza. Posetioci parka uživali su u zvucima gitare i zajedno sa njim pevali dobro poznate pop-rok hitove.

Animatorska i pozorišna trupa „Šašava družina“ priredila je u petak, 19. jula, odličnu zabavu. Mališani su imali priliku da uživaju u predstavi „Neobičan superheroj“, odnosno družili su se sa Betmenom i Spajdermenom koji su uspeli, uz pomoć neobičnog superheroja, ozloglašenu vešticu Grdanu koja ne voli druženja i prijateljstva, da pretvore u prijatelja, uz poruku „Drugarstvo je najjače oružje na svetu, svako od nas je Superheroj“.

Animatori pozorišne trupe „Šašava družina“ spremili su i zanimljiv programa za najmlađe. Bilo je tu i balona od sapunice, puno đuskanja, kao i nagrade za sve mališane. Deca su iskoristila priliku da se fotografišu sa svojim omiljenim superherojima, Betmenom i Spajdermenom.

U subotu, 20. jula, parkom su odjekivali zvuci „evergreen muzike“, nastupao je Mile Sazonov – Ćure.

Nedelja je bila rezervisana za žurku za najmlađe – „Klincoteku“. Mališani su pevali i đuskali uz muziku DJ Cveleta.

Slične vesti

Prokomentariši vest