Kreativna radionica za decu u Gradskom parku (VIDEO)

Vredne-ruke-kreativna-radionica

Letnja manifestacija u Gradskom parku iz večeri u veče okuplja sve veći broj mališana i njihovih roditelja, a organizatori pripremaju sadržaje koji će pre svega zainteresovati najmlađe sa ciljem da se druže, zabave i nauče i po nešto novo.

U subotu, 27. jula održana je kreativna radionica koje je bila namenjena prvenstveno našim najmlađim sugrađanima i gostima, a članice udruženja „Vredne ruke Bele Crkve“ pripremile su maštovitu i zanimljivu koncepciju radionice prilagođenu deci. Deca su bojila i crtala svoje omiljene junake iz crtanih filmova i bajki, a zajedno sa članicama udruženja „Vredne ruke“ pravili su ogrlice od cveća i leptiriće u duhu leta, omiljenog godišnjeg doba.

Kreativne radionice su uvek dobar način da deca iskoriste svoju maštu, kreativnost i volju i da pretoče svoje želje i zamisli u neko malo umetničko delo.

Naši najmlađi sugrađani i gosti koji su u Beloj Crkvi na letnjem raspustu istakli su da vole crtanje i oslikavanje, kao i da uživaju u zajedničkom radu i druženju.

Izražavanje mašte kod dece kroz umetnost je izuzetno značajno, prvenstveno da ih nauči važnosti ličnog stvaralaštva i svojih mogućnosti.

Slične vesti

Prokomentariši vest